Aarhus Brandvæsen er nu historie
Aarhus Brandvæsen er nu historie, den 1. januar 2016 blev de sammen med Odder, Skanderborg, og Samsø lagt sammen under det nye navn Østjyllands Brandvæsen.

 
Randers brand i affaldsoplag 22/3-12
Lidt i 18 var der brand i affald ved en modlog på Gl. Jenumvej i Randers.
 
Hørning: Brand på Gård 04-09/11
Natten til søndag opstod der en voldsom brand på en gård på Herredsvejen i Hørning. Kort inden branden blev opdaget var der indløbet en tyveri alarm til G4S. Kort efter dette bliver Hørning Brandvæsen sendt til stedet men ved ankomsten var det stråtækte hustag overtændt - så voldsom at Skanderborg og galten brandvæsen blev kaldt til assistance. Da der er mistanke om at branden kan være påsat i forbindelse med indbrud søgte politihunde de nærliggende marker og skove igennem for at finde evntuelle spor efter en mulig gerningsmand. Ingen beborer var til stede i huset da branden opstod
 
Århus: Færdselsuheld på Ringgaden 30/08-11
Tirsdag eftermiddag skete der en solo ulykke på Ringgaden i Århus. En billist rullede rundt og måtte efterfølende en tur på traume centeret i Århus. Uheldet skabte massive kø på gaderne omkring ringgade broen.
 
Randers: Falbe Hansen-bygning brand 27/8
Lørdag aften blev falck i Randers kaldt til ild i inudstribygning på mariagervej i Randers.
Ved brandvæsnet ankomst brændte det voldsomt i en tom lagerhal og der blev med det samme tilkaldt ekstra slukningskøretøjer.
Mindst 7 brandbiler og adskillige brandfolk kæmpede mod flammerne i lagerhallen. Beboerne i området blev varslet af sirener og via tv og radio.
Ingen personer er så vidt vi ved kommet tilskade i branden.

 
Rønde: Ild i sommerhus 24/08-11
Onsdag aften blev Rønde kaldt til ild i sommerhus på Egevej i Thorsager. Ved brandvæsnets ankomst viste det sig at et elskab på bagsiden af bygningen var smeltet. Brandvæsnet fik afbrudt strømmen og fik efterslukket omkring elskabet inden de kørte hjem igen.
 
Tirstrup: Ild i halmballe presser 23/08-11
Tirsdag eftermiddag blev Rønde kaldt til ild i landbrugsredskab på Ny Lufthavnsvej. Ved ankomsten brænder det i en halmballe presser på marken lige over for lufthavnen. Brandvæsnet får hurtigt slukket ilden. men der er en del efterslukning af halmen inde i maskinen.
 
Århus C: Ild i bygning 21/08-11
Århus brandvæsen blev søndag formiddag kaldt til ild i etage ejendom på Vestervang i Århus. Brandvæsnet fik med et håndsprøjte batteri slukket den meget lille brand. Efter udluftning kunne brandvæsnet kører hjem igen.
 
Odder: Ild i skur 19/08-11
Branden er startet i et skur og er gået ind gennem vindurne til st, 1 og 2 sal slukket med to ht rør og et bc udlæg. En kat blev reddet ud af bygningen alle beboer var kommet ud ved brandvæsnets ankomst. Det vides ikke hvad årsagen er til branden men politiet mener at den kan være påsat.
 
Malling: Alvorligt trafikuheld 18/08-11
En ældre kvinde mistede torsdag eftermiddag livet ved en voldsom ulykke i Malling. Bilen blev ramt af en lastbil samt en anden bil og endte på taget. Kvinden blev dræbt på stedet føreren af den anden bil slap tilsyneladende med en brækket arm.
 
Højbjerg: Ild i autoværksted D. 16/08-11
Et autoværksted udbrændte tirsdag over middag. Noget svejsearbejde på en bil er muligvis årsag til branden. Slukningen af den voldsomme brand blev vansklig gjort af at et vandrør var sprunget så der var ingen vand i brandhanerne. Ekstra tangvogne sørgede for at der var slukningsvand nok.