Ebeltoft: Mindre bygningsbrand 16/08-11
Brandvæsnet fra Ebeltoft blev kaldt til bygningsbrand på asylcentret på mariesmindevej i Ebeltoft. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden og efter at have luftet ud kørte de hjem igen.
 
Kolind: Markbrand 10/08-11
Brandvæsnet fra st kolind blev onsdag eftermiddag kaldt til markbrand på Skaarupvej. Brandfolkene fik hurtigt slukket branden og kunne nå hjem til aftensmaden.
 
Kolt: Færdselsuheld mellem bil og lastbil 08/08-11
Mandag eftermiddag stødte en lastbil og en person vogn sammen på torshøjvej ved Kolt. Manden i bilen kom værst til skade og blev kørt på traume centeret på Århus sygehus. Lastbil chaufføren slap uden fysiske skader ved uheldet.
 
Viby: Færdselsuheld fastklemte 26/07-11
2 biler stødte tirsdag formiddag sammen i krydset ved Viby Torv. Føreren af den blå bil blev klippet ug og kørt på Trauma centret i Århus med udrykning. Falck fik hurtigt ryddet op efter uheldet så trafikken blev kun generet i ca 45 min.
 
Grenå: Væltet lastbil 21/07-11
En lastbil kom for langt ud i rabatten og skred ned af en lille skrænt på Grenåvej mellem Grenå og Trustrup. Lastbilen var læsset med papir ruller der vejede 3300 kg, kun en af dem faldte at lastbilen. En truck fra SCA i grenå kom til stedet og løftede de resterende 8 ruller af lastbilen. Ingen kom tilskade ved ulykken der spærrede grenåvej i ca 2 timer
 
Skanderborg: Tagbrand 20/07-11
Brand i en etageegendom i Skanderborg Midtby.
branden spredte sig over 3 opgange og Brand & Redning Skanderborg fik assistance fra både station Ry og Horsens brandvæsen.

Meldingen indløb omkring klokken 14 og ved Indsatslederens ankomst var tagkonstruktionen i den ene opgang overtændt.

En ambulance blev kaldt med som standby men den kørte igen kort tid efter.

 
Århus N: Ild i lejlighed 20/07-11
Onsdag kl: 12:44 fik Århus Brandvæsen en melding om ild i lejlighed. Da de kom frem til stedet, brændte det inden i lejligheden, men brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden.

Lejligheden var en del sod skadet. 1 Ambulance kørte fra stedet med udrykning. Tilstand kendes endnu ikke.
 
Røg fra bageri 05/07-11
Tirsdag aften måtte Århus Brandvæsen en tur forbi langenæs bageriet. Dog ikke for at hente brød, men for at slukke en brand indsatsen var overstået på 10 min og alle brandbilerne kunne kører igen.
 
Viby J: Knivstik i Rosenhøj 02/07-11
Lørdag morgen blev en person stukket med kniv. Overfaldet skete i Rosenhøj.

Flere personer opholdt sig i den pågældende lejlighed og mindst 4 personer blev kørt væk i håndjern af politiet.

De øvrige omstændigheder og ofrets tilstand kendes endnu ikke.

 
Randers: trafikuheld med fastklemte 26/6 2011
På Dronningborgvej er der vejarbejde, den ene af bilerne kom forlangt over i den anden kørebane ved passage af et vejrarbejder skilt.
Bilen rammer én anden bil og fortsætter ind på en parkeringsplads.
Der blev kørt 3 personer på Randers sygehus.

 
Harlev:Gårdbrand 18/06-11
Der opstod lørdag brand på en gård ved Harlev. Da falck ankom brændte det kraftigt, Branden kom dog hurtigt under kontrol men gården blev slemt brand skadet.