Højbjerg: Redning i skoven 10/05-11
En mand kom slemt galt afsted da han tirsdag over middag var ude at køre i skoven i hans kørestol. Kørestolen kørte ud over en skrænt og slog en koldbøtte og havnede meget tæt på en å. Manden sad stadigvæk i kørestolen og man kunne ikke få ham op igen. Brandvæsnet kom til stedet og manden blev reddet op i ambulancen og kørt på hospitalet.
 
Beder: Ild i garage 09/05-11
En mand var mandag eftermiddag uheldig med en gasbrænder på Svendgårdsvej i beder. Flammerne fik fat i en garage som udbrændte. Naboer og 2 vandslanger gjorde at huset og naboens garage slap med mindre brandskader.
 
Århus C: Ild i etageejendom 09/05-11
Håndværkere var mandag middag uheldige med at brænde tagpap på et tage på Vestre Ringgade i Århus. Brandvæsnet var dog hurtigt på stedet og fik slukket branden med 2 ht. Stigen blev rejst fra gården men kom ikke i brug.
 
E45: Færdselsuheld 09/05-11
Mandag morgen var der kaos på E45 omkring skanderborg. da der på samme tid skete uheld i begge retninger, været gik det i sydgående spor hvor flere måtte på sygehuset. Uheldene skabte massiv kø i morgen trafikken.
 
Egå: Ild i butik 08/05-11
Søndag eftermiddag udbrød der brand på bagsiden af Kiwi i egå. Ved brandvæsnets ankomst brændte det kraftig og med brandspredning til taget. St. Lystrup og falck fik dog hurtigt branden slukket inden det blev til en stor brand. Butikken er dog svært røg og brandskadet.
 
Odder: Gårdbrand 08/05-11
En længe på en gård syd for Odder blev søndag eftermiddag svært skadet ved en brand. Ved brandvæsnets ankomst brændte det kraftigt i noget halm som lå på loftet. Støttepunktet fra Århus blev tilkaldt som assistance men de kunne hurtigt vende hjem da Odder brandvæsen havde fået styr på branden.
 
Saksild: Bil i det fri 08/05-11
En audi udbrændte tidlig søndag morgen i Saksild ved Odder. Ved brandvæsnets ankomst var bilen overtændt og kunne ikke reddes. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden.
 
Tilst: Ild i papir 06/05-11
Fredag eftermiddag udbrød der brand i et stort papir oplag i Anelystparken i Tilst. Brandvæsnet kæmpede i mange timer for at få slukket branden.
 
Randers: trafikuheld 27/4 2011
Falck blev kaldt til trafikuheld med fastklemt, på Gl. Hadsundvej i Randers.
Der var en bus chauffør, der måtte bremse hårdt op, for der var en bil der kørte ud foran ham, heldigvis ramte de ikke sammen.
Men der var en passager i bussen der røg ned af sæde og kom til skade ved det.

 
Harlev: Færdselsuheld med ild i bil 2304-11
2 biler stødte lørdag aften sammen i krudset Gl. Silkeborgvej og Frøkjærvej i Harlev. Den ene bil brød i brand i forbindelse med ulykken og motorrummet udbrændte. Bilerne holdte ca 200 m fra hinanden. 1 person blev kørt til tjek på hospitalet.
 
Århus V: Bål 21/04-11
Falck og Aarhus brandvæsen blev torsdag aften kaldt til ild i kolonihave på Stenaldervej. Ved brandvæsnets ankoms viste det sig at det var et større bål og ikke et hus der var ild i. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden.